Kappa outlet

kappa outlet logo

 

 

Åbningstider

man. - søn. kl. 10:00 - 18:00


Adresse

Langelinie Allé
2100 København Ø
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Kappa Outlet på Langelinie i København

Kunne du godt bruge noget nyt tøj til din sport?

Så er der mange penge at spare i Kappas outlet i københavn, hvor du hver dag får op til 70% rabat.

Kender du den velkendte Kaffa sko? som var ekstremt populær i 80'erne, mærket har fået en renesance og er blevet ekstremt populært igen, særligt i balndt de helt unge, og hvis du har en tennager så ved du sikkert hvor dyrt det er at købe tøj til dem? Måske det så er en ide at tage ud til Kappas outlet på Langelinie, hvor du altid kan finde deres populære tøj og deres sko sat ned med helt op til 70%, og du finder alt lige fra deres ikoniske joggingsæt til t-shirts og alt hvad der er der imellem, så skal du have frisket hverdags stilen op eller måske have noget nyt træningstøj så kan du finde det her, der er tøj til både hverdag og sport.

Og der er selvfølgelig tøj til både store og små, og til forskellige sportsgrene som fodbold, løb, træning, sejlads og meget andet.

Butikken ligger en den kendte shopping street på langelinie, hvor du altid får gode priser i de forskellige butikker. Der er mange forkellige butikker på langelinie og derfor kan du tage hele familien med på shopping, da du helt sikkert kan finde noget både til store og små, og så er der en cafe i starten af gaden, hvor den del af familien der ikke gider shopping, kan tage et lille hvil.