Geographical Norway logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 18:00
Søndag kl. 10:00 - 18:00

Adresse

Langelinie Allé 38
2100 København Ø
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Geographical Norway outlet på Langelinie

Her finder du et bredt udvalg af overtøj til hele familien, og der vil altid være op til 70% rabat på det hele, så mangler du en ny vinterjakke så kan du med sikkerhed finde en her til en god pris.

Du kan også finde fleecetrøjer, veste, skjorter og meget andet i butikken, og fælles for det hele er at er er lagersalgspriser året rundt.

Se alle Outletbutikker på Langelinie her

Find de velkendte jakker og vindbreakers i butikken, men du finder også alt muligt andet tøj fra geografical Norway, der vil altid være en høj rabat og derfor kan du gøre en god handel, da tøjet er sat ned med helt op til 70%, og når du nu er på langelinie, kan du også finde en masse andre butikker hvor du dagligt kan gøre en god handel, der er en del forskellige butikker og der er både tøj til kvinder, mænd og børn. Skal du have vintetøj er det en rigtig god butik at shoppe i da du finder et stort udvalg af varme jakker, og varm strik. 

Lange Linje er et godt besøg værd hvis du vil på en lille shopping udflugt, måske du skal starte dagen med en Brunch på den hyggelæige Italienske Restaurant Il Gabbianno som ligger lige i Starten af Langelinie, og så bagefter tage på shopping i alle de mange butikker, eller tage over og besøge den lille havfrue som også ligger lige ved siden af. 

Der er mange parkerings pladser og der er nemt at komme til med bus.