Den Sidste Flaske tilbud på vin

den sidste flaske online tilbud

Åbningstider

Ingen info om åbningstider.

Besøg website »

De bedste tilbud på vin hos Den Sidste Flaske

Vil du have info om tilbud, udsalg eller lagersalg hos Den Sidste Flaske? Tilmeld dig vores reminderliste (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her'), så sender vi en mail, så snart vi modtager nye datoer.

Spar op til 70% på vin fra hele verden!

Shop her

Er du også vild med vin? Så skal du besøge Den Sidste Flaske, hvor du altid finder et kæmpe udvalg af lækkert vin til fantastiske priser.

Den Sidste Flaskes mission er super simpel; at tilbyde dig god vin til den ubestridt bedste pris der findes. De er kendte for deres 'en ny dag - en ny vin', hvor de hver dag sælger en ny vin til en fantastisk pris, og ofte er der udsolgt i løbet af blot få timer.


Banker dit hjerte også for god vin? Så kender du måske allerede Den Sidste Flaske.
De forhandler kvalitetsvin i verdensklasse til Danmarks absolut laveste netpris. De har et kæmpe sortiment, hvor du kan tage på opdagelse og finde vin fra hele verden. Her kan du dyrke din interesse for vin, uden at det skal koste kassen.
Det kan godt være et større projekt, at finde de bedste tilbud på vin - Den Sidste Flaske gør tilbudsjagten super nem og overskuelig.
Der arbejdes ud fra en simpel folisofi med 'en ny dag - en ny vin', hvilket betyder at der forhandles én ny vin om dagen, indtil udsolgt. Men du finder naturligvis også et kæmpe udvalg af andre kvalitetsvine til skarpe tilbuds- og lavpriser.
Resultatet er at du får garanti for minimum 20-70% besparelser ift. konkurrerende netpriser.