Dansk Outlet Mariager

dansk outlet assens

Åbningstider

Onsdag kl. 10:00 - 17:00
Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 17:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Industrivej 6
9550 Mariager
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Dansk Outlet i Assens ved Mariager

Dansk outlet har et butik i Assens ved Mariager som ligger centralt placeret i byen. De har et bredt udvalg af modetøj til hele familien, så lige meget hvem du skal finde tøj til, så kan du altid gøre en god handel i Assens outlet. Udover de faste lave priser i outlettet, så har de altid forskellige kampagner, hvor du også kan gøre dig store besparelser. Du behøver heller ikke at frygte, at det er gamle eller udgået varer, da de får nye varer leveret hver uge, så du altid kan finde det nyeste nye bare med rabat - win win!

Kom og gør en god handel på modetøj til hele familien, kendetegnet ved Dansk Outlets butikker er altid at der er rigtigt mange varer at vælge imellem, da butikkerne er rigtigt store, de har tøj til både børn og voksne, og du finder alt fra tørklæder til fest kjoler, så du kan finde tøjet til alle lejligheder i butikken.

Når du kommer til Mariager er butikken bestemt et besøg værd, og måske du skal et smut forbi en af de andre butikker i byen?

Et er sikkert der er god bund for en rigtig god shoppingtur i butikken, og der er rigtigt mange billige varer til priser fra kun 5 kroner, så alle skulle gerne have mulighed for at finde noget de kan bruge uanset budget. Outlet er bare en god mulighed for at få noget du ellers ikke ville have købt til fuld pris, fordi det var for dyrt.