Brands4kids lagersalg forår 2018


Stort Brands4kids lagersalg for første gang i Ikast

Hej :-)

Jeg har lige været en tur ude hos Brands4kids som er flyttet i nye lokaler i ikast, og jeg må sige det er belevet rigtigt godt, der er langt mere plads end der  var i Herning og dermed også mere plads til flere varer på lagersalget, som denne gang er større end nogensinde før.

Priserne er som de plejer at være og er som altid + moms, derfor skal du lige være lidt opmærksom når du ser på priserne, da du altid skal ligge momsen til inden du betaler.

Priserne starter ved 10,- for meget af det små tilbehør, og så ellers op til 350,- for overtøj, og så er det ellers der imellem, og de har alt hvad man skal bruge her til foråret til sine børn, både regntøj, gummistøvler, thermotøj og hvad der nu skal bruge af bukser, bluser osv.

Jeg har som altid fået lov at tage lidt billeder så du kan se hvad der venter dig, og dem kan du se her i indlægget.

Og denne gang er der endnu flere kundevogne end normalt, så der kan rigtigt shoppes amok uden at du skal bære rundt på dine køb :-)

Og der er rigeligt af overtøj her til foråret, masser af både regntøj og thermotøj så der skulle være nok til alle, det er alt i alt et rigtigt godt lagersalg til at få ungernes forårstøj på plads.

Og så har de da endda også lavet et ammerum, hvor der er microovn og pusleplads, tænker det må være et af de bedste lagersalg for dem med helt små børn, da der også er opkørselsrampe til barnevogne, og plads til at have dem med ind. Og denne gang er der også to store sorteringsborde så du slipper for at sidde i et hjørne og sortere det du har fundet...

Parkering foregår på Brands4kids grund samt overfor hos House Doctor.

Se åbningstider og adresse for Brands4kids lagersalget her

Her kan du se resten af de billeder jeg har taget, hvis du har spørgsmål så sig endelig til.