Black Friday

Black Friday online.

Her på siden kan du finde en liste over webshops som holder Black Friday. De har alle deres egen side, hvor du kan læse mere om deres tilbud og gå direkte til deres shop.

Til venstre hvis du sidder ved en pc og i toppen på en smartphone finder du et søgefunktion, hvor du kan vælge kun at se shops med tilbud på ting til f.eks. børn, kvinder, mænd eller en af de andre kategorier, som gør det nemt for dig at finde lige de Black Friday tilbud, du leder efter.

Vil du modtage vores mail, hvor vi deler Black Friday tilbud i, så kan du ganske gratis tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Vær opmærksom på, at Black Friday i år er fredag d. 26. november, og det er først her mange tilbud går live. 
Flere og flere vælger dog at udvide 'fejringen' og holder Black Weekend, Black Week, Black Month osv. derfor vil du flere steder kunne finde gode tilbud allerede nu. Men hos mange skal du stadig vente til fredag d. 26. november.

Black Friday er årets mest sindssyge shopping dag i Danmark og i resten af verden ikke mindst.

Black Friday er et amerikansk koncept, hvor man kan spare rigtig mange penge på julegaverne. Det starter kl. 24.00 den 4. fredag i november. I USA bliver Black Friday mest brugt af detailbutikker som holder åben om natten, hvor de har nogle vilde tilbud.

I Danmark har Black Friday kun eksisteret siden 2013, hvor der var nogle få webshops der hoppede med på idéen. I år 2014 tog det fart, hvor rigtig mange webshops og butikker har haft Black Friday med mange gode tilbud.

Det er en rigtig god måde for butikkerne at få solgt ud af ”gamle” varer meget hurtigt, og de kan få en stor del af julehandlen igennem på én dag.

Du kan finde de vildeste tilbud med op til 70 % rabat på julegaverne. Det er der ikke mange, der kan sige nej til. Du har stadig din returret, og mange steder kan du bytte helt til efter jul.

Det er alt fra elektronik til møbler, og mange kendte webshops som Boozt, Zalando, Stylepit, Ellos og mange andre har taget konceptet til sig, og de giver en stor rabat på mange af deres varer.

Hvis du ikke kender historien bag Black Friday, og du gerne vil se nogle af de billeder, hvor flere hundrede folk løber ind i en butik, så giver denne video et meget godt billede af situationen i Amerika.

Black Friday 2021. Den 26. november. 

Du kan her se hvor i landet, du kan spare penge sort fredag. Det er alle rigtig gode besparelser på alt fra tøj til elektronik, så du kan roligt shoppe alle dine julegaver i dag.