Åbningstider

tirsdag, 8. oktober 2019 til torsdag, 10. oktober 2019
Tirsdag kl. 17:00 - 20:00
Onsdag kl. 07:00 - 19:00
Torsdag kl. 09:00 - 18:00

Adresse

Nørrebrohallen (multisalen)
Nørrebrogade 208
2200 København N, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Becksöndergaard, Stella Nova og Soft Gallery lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (lige under datoen), og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg

Becksöndergaard, Stella Nova og Soft Gallery inviterer til kollektionssalg.

Vi sælger ud af tidligere kollektioner, samples, og masser af andre lækre varer til super gode priser. I år har vi skruet ekstra op for volumen af varer, så der vil være rigeligt af lækre styles til alle.

Vi har noget til alle, så kom og gør et kup

Åbningstider for alle 2019:
Tirsdag den 8. Oktober kl. 17.00 - 20.00
Onsdag den 9. Oktober kl. 07.00 - 19.00
Torsdag den 10. Oktober kl. 09.00 - 18.00

Indgang:
Gratis adgang alle dage, der krævers ikke billet for at deltage i de ovenstående åbningstimer. 

Praktisk information:
Alle størrelser vil være repræsenteret. 
Der vil være løbende opfyldning af varer. 
Barnvogne kan stilles ved indgangen grundet pladsmangel. 

Becksöndergaard er et dansk mærke, der har dygtig-gjort sig indenfor accessories. Deres vision har været at kreere farverige og spændende designs, som kan holde i mange sæsoner - en slik forretning indenfor tilbehør! 

Becksöndergaard er kendt for deres tørklæder, tasker, sokker, undertøj og badetøj. Det som differentiere dem fra andre brands, er at de respektere deres nordiske rødder og tager afsæt i dette når de designer - men de lader sig ikke begrænse af det minimalistiske aspekt. De kalder deres design tilgang for rebelsk kærlighed - de ønsker at lave designs som gør dig glad!

Stella Nova er et fransk inspireret univers - hvor smukke, feminine detaljer harmonere med et cool skandinavisk strejf.  Stella Nova baserer alle deres design, på spillet med kontraster. De grove tekstiler, med fine detaljer - hvilket giver dig muligheden for at udtrykke lige præcis hvem du er!

Soft Gallery er kendt for deres smukke prints og farverige broderier til både børn og babyer. Skal dit barn klædes smart på, er Soft Gallery klart et godt bud.